Z szynką w garniturze panierowany z sosem tatarskim - 100/100 g/20 ml
Breaded Gouda cheese with tatar sauce
Közel Lezak light alk. 4,65% - 0,4 l
Közel Lezak light alk. 4,65% - 1,0 l
Sznycel jak w Wiedniu z ćwiartką cytryny - 250 g
Vienna style schnitzel served with quarter of lemon
Pierś z kurczaka z grilla podana z delikatnym szpinakowym sosem
Grilled chicken breast with delicate spinach sauce
400 g/40 ml/150/150 g
Cracow style Maczanka - regional specialty
z masłem ziołowym - 1 szt. pstraga
Trout from the oven served with herb butter
Soczysty kurczak z płynnym masłem i zielonym groszkiem - 200/100 g
DE VOLAILLE - juicy chicken with liquid butter and green peas
Peklowana golonka gotowana w rosole z świeżo tartym chrzanem - 300 g
Tender pork knuckle, boiled in bouillon and served with fresh horseradish